Születéskő - Augusztus

2 990 Ft

Sterling, vagy más néven 925 ezüst. A ‘streling ezüst’ kifejezést a 925 ezrelék ezüstöt tartalmazó nemesfém tárgyakra használják.

A Petite Family ékszerei, mindennapos használatra teljesen alkalmasak, így nem szükséges fürdésnél sem levenni őket.

Minden rendelés mellé küldök egy tisztítókendőt amellyel hetente egyszer polírozd át ékszered.

Amennyiben nem hordod rendszeresen ékszered, tárold külön – külön az ékszertartó dobozban.

Figyelj rá, hogy ne koccintsd össze őket más kemény felületekkel, hogy ne rongálódjanak meg.

Petidot – Az Öröm és Szeretet Kismestere

A Petite Family márciusi születésköve, a Petidot, az öröm és a szeretet kismestere. Bár nem az eredeti ásványi kő anyagból készül, magában hordozza a Petidot szellemiségét és jelentését, amely az örömös életörömöt és a feltétel nélküli szeretetet hozza el viselőjének. Ez a varázslatos kő összekapcsolja az embereket az egymás iránti tisztelettel és a boldog együttléttel.

Minden egyes Petidot megtestesítő kő egyesíti viselője és gyermekei születési energiáit, hogy támogassa a család harmóniáját és boldogságát. Viseld büszkén a saját és a gyermeked születési hónapjához tartozó Petidot követ, hogy még erősebben érezd az összetartozásotok és a boldogság energiáját.

Engedd, hogy a Petidot varázsa felülmúlja mindennapi életedet, és gazdagítsa szívedet a belső öröm és a szeretet forrásával! Ne habozz, szerezd be most ezt a kismestert és engedd, hogy a boldogság áradjon át rajtad és családodon!