Rólam

Történetem

Köszöntelek az oldalon! Viviennek hívnak, egy gyönyörű kis herceg édesanyja vagyok. Én vagyok a Petite Family márka megálmodója és üzemeltetője. Mindig is egy kreatív személynek tartottam magam. Az ékszerkészítés szenvedélye gyermekkorromig vezethető vissza, akkoriban ugyanis csomózott indián karkötőket készítettünk legkedvesebb barátnőimmel együtt, nagy lelkesedéssel. Félelmet nem ismerve kerekedtünk fel, hogy kis portékáinkat elajándékozzuk persze egy kis aprópénzért cserébe.

A házalás meghozta a sikert a nénik köreiben és szomszédoknál, kedves ismerősöknél, amiből aztán újabb fonalakat tudtunk vásárolni, hogy tovább alkossunk a szabadidőnkben.

Későbbi éveinkben rendszeres programmá vált a zsebpénzünket a “gyöngyös boltban” elkölteni. Igyekeztünk újabb és újabb technikákkal kísérletezni, amiket már szüleink és rokonaink is szívesen hordtak ékszerként.

Felnőtt koromra sem hanyatlott az ékszerkészítés iránti szenvedélyem. A legkedvesebbek közülük a karkötők voltak, így elhatároztam, hogy elindítom ”hobbivállalkozásom” Viven néven. Szerencsésnek érezhetem magam, hiszen a párom, immáron közös gyermekünk édesapja támogatott mindenben, hogy kiélhessem alkotási vágyaim. Az ő szeretete motivált, hogy kiknek is szóljanak a kézzel készített ékszerek: Egyénre szabott gyöngy karkötőket ajándékozhattak egymásnak a szerelmes párok.

Biztosan állíthatom, hogy életem legszebb napja Zétény kisfiam érkezése életünkbe. Anyaként megtapasztaltam egy új szeretet érzését, és megértettem mi az a feltétel nélküli szeretet. Ekkor tudatosult bennem mivel is szeretnék foglalkozni ezután a jövőben.  

Anyaként mindent a nulláról kezdve sajátítom el a vállalkozásépítést és egyben az ezüst ékszer megmunkálás készségét. -Nem könnyű!-, de úgy érzem, hogy ezzel alkothatok valami egyedit, ami remélem nálatok, olvasóknál célt talál. 🙂

Misszióm

És hogy miért az ezüst ékszer?

Sokszor látok édesanyákat, akik a tetoválást választják gyermekeik neveivel vagy valamilyen motívumot amivel kifejezik anyaságukat. Hozzám ez nem áll igazán közel.

Valahogyan mégis mindig vonzott, hogyan tudnám mindig magamnál kisfiúnkat, Zétényt.

Ezért terveztem egy olyan ékszert, ami maradandó, hiszen nem kopik az évek múlásával sem, mint a szeretetünk a gyermekink felé. 

 Ez az egyedi ékszer állandó viseletet biztosít a mindennapokra, hiszen nem egy divatkiegészítő, amit eldobunk a következő szezon lejárta után.

Nem csak időtálló, hanem valódi jelentéssel bíró, szívhez szóló érték.